Boyfriend jeans το φθινόπωρο

Boyfriend jeans outfits

Είναι φαρδιά, είναι άνετα, είναι ροκ, είναι… τα boyfriend jeans και κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα της. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες τα αποφεύγουν αφού δεν αναδεικνύουν την σιλουέτα όπως τα skinny jeans, ενώ αν τελικά αποφασίζεις να το βάλεις δυσκολεύεσαι με τους συνδυασμούς.

Ο χώρος της μόδας και οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις αποδεικνύουν ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα, προτείνοντας ενδυματολογικές επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας. Οπότε τι θα λέγατε αν σας λέγαμε για παράδειγμα ότι μπορείτε να φορές έτσι τα boyfriend jeans σας στο γραφείο;

Πρώτος συνδυασμός που με μια πρώτη ματιά δημιουργεί δισταγμούς αφού «παντρεύει» αντιθέσεις. Σακάκι με ένα απλό μπλουζάκι από μέσα, συνδυασμένο με boyfriend jeans αλλά και sneakers!Tip: Αποφύγετε πολυχρωμίες και πολλά μοτίβα. Ο συνδυασμός από μόνος του είναι edgy,οπότε αποφύγετε τα πολύπλοκα-πολύχρωμα mix&match.

Boyfriend jeans outfits

Ένας νέος τρόπος να συνδυάσετε την φθινοπωρινή σας καμπαρντίνα, με tops σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι, jeans και μαύρες γόβες. Προσοχή! Δεν φοριούνται όλες οι γόβες το πρωί. Φροντίστε να ταιριάζουν με το ντύσιμο και να μην είναι τελείως παράτερες.

image

Μπεζ γόβα με μια κομψή μπεζ καμπαρντίνα, ένα λευκό τοπάκι και boyfriend jeans! Ένας σικ συνδυασμός που στηρίζεται στην απλότητα.

image

Μία ακόμη ιδιαίτερη επιλογή για το γραφείο που συνδυάζει ένα κλασικό γκρι σακάκι, sweater, jeans και μαύρη μπαρέτα.

 

image

Φαρδύ sweater συνδυασμένο με λεοπάρ γόβες και τζιν

image

Παρακολουθήστε και τις υπόλοιπες επιλογές και βρείτε το outfitπου ταιριάζει στο στυλ σας:

image image image image image image image

2 σκέψεις σχετικά με το “Boyfriend jeans το φθινόπωρο

Σχολιάστε