Καθηγητής κρατά αγκαλιά εν ώρα μαθήματος το παιδί μαθήτριάς του για να σταματήσει να κλαίει

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να καταφερούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που μας δημιουργούν οι σπουδές, πόσο μάλλον όταν αυτές, έχουν και υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, πολύωρα μαθήματα ή ακόμη και εργασίες.

Φανταστείτε όλο αυτόν τον όγκο εργασίας, συν την φροντίδα ενός μικρού παιδιού και σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι για μια νεαρή μητέρα να μπορεί να έχει πολλούς ρόλους ταυτόχρονα: της μητέρας, της νοικοκυράς και της φοιτήτριας.

Μια τέτοια κοπέλα, αποφασισμένη να μην χάσει το μάθημά της σε πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, και μην μπορώντας να βρει κάποιον να φροντίσει την μικρή της κόρη, αποφάσισε να την πάρει μαζί της στην αίθουσα διδασκαλείας.

Όλα έβαιναν καλώς για αρκετή ώρα μέχρι που το μωρό άρχισε να κλαίει και η μητέρα του δεν μπορούσε να το ηρεμήσει. Με μεγάλη αμηχανία για το συμβάν, η μαμά σηκώθηκε με το μωρό στην αγκαλιά για να αποχωρήσει από την αίθουσα αλλά ο καθηγητής της, Sydney Engelberg με φυσικότητα και μεγάλη άνεση, πήρε το μωρό αγκαλία και της υπέδειξε σιωπηρά να καθίσει ενώ εκείνος συνέχιζε να μιλά για τα θέματα που αφορούσαν το μάθημα.

Το μάθημα ολοκληρώθηκε με τον καθηγητή να μιλά κρατώντας το μωρό, το οποίο μετά από λίγα λεπτά ηρέμησε. Ο Sydney Engelberg πέρα από καθηγητής είναι παππούς και γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να φροντίσεις ένα μωρό ειδικά όταν έχεις και πολλές άλλες υποχρεώσεις.

Η κόρη του καθηγητή σε δηλώσεις της, σχολίασε ότι ο μπαμπάς της παροτρύνει με τον τρόπο του τις φοιτήτριες-μητέρες να μην απουσιάζουν και να έρχονται στο μάθημα μαζί με τα παιδιά τους!

 

 

Σχολιάστε