Για την χολή του Dr. House

Η παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα. Εξ αυτών, κάποιες ήταν βαρετές και τις αφήσαμε στην μέση, κάποιες δεν ανανεώθηκαν ποτέ και μας άφησαν στα κρύα του λουτρού αναμένοντας την συνέχεια, και άλλες, έπαιζαν ή παίζουν για πολλά συναπτά έτη και μας κρατούν καθηλωμένους στις οθόνες μας περιμένοντας κάθε βδομάδα πότε θα βγει το επόμενο επεισόδιο. Μάλιστα αυτές τις σειρές τις βλέπουμε και σε επανάληψη…

Το Dr. House ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί κανένας μα κανένας από το καστ των ηθοποιών δεν τράβηξε την προσοχή μας περισσότερο από τον Dr. House, έναν γκρινιάρη, ιδιότροπο, αγενή, badass γιατρό που παρά τις χοντράδες που λέει και κάνει συγχωρείται γιατί είναι και γ@&ώ τους γιατρούς!

Τον αγαπήσαμε γιατί βγάζει χολή, ξεστομίζει μόνο έξυπνες ατάκες και οι προσβολές του κερδίζουν μόνο επιβράβευση από το κοινό… να σημειωθεί μόνο ότι ο Hugh Laurie ανέφερε ότι  ποτέ δεν είχε περισσότερες θαυμάστριες απ’ ότι όταν υποδύθηκε τον Dr. House.

Ας φρεσκάρουμε λοιπόν λίγο την μνήμη μας!

 

 

Σχολιάστε