Γυναίκες που καταρρίπτουν το στερεότυπο του »αθλητικού σώματος»

Στην ερώτηση: «Γιατί γυμνάζεσαι;» οι περισσότεροι θα απαντούσαμε: «Για να είμαι υγιής», στην πραγματικότητα όμως, ο αληθινός λόγος που οι περισσότεροι γυμνάζονται, είναι για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση ή για να την συντηρήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο με παραπάνω κιλά υποθέτουμε ότι περνάει τον ελεύθερό του χρόνο τρώγοντας μπροστά από μια τηλεόραση παρά έξω φροντίζοντας για την σωματική του δραστηριότητα.

Οι παρακάτω περιπτώσεις γυναικών θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε για το στερεότυπο του γυμνασμένου σώματος και να καταλάβετε ότι η γυμναστική είναι κυρίως για να «ξεδίνουμε», για να βελτιώνουμε τις ικανότητές μας, να προσφέρουμε στον εαυτό μας πνευματική ισορροπία και κυρίως γιατί απλά το γουστάρουμε!

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν γυναίκες που ασχολούνται επαγγελματικά με το αγαπημένο τους άθλημα και είναι πραγματικά υπέροχες!

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Κάντε αυτό που σας αρέσει και μη νιώθετε άβολα με τον εαυτό σας! F@#k the stereotypes and be the best of you!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s