Συναντώντας τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωή σου μετά από 30 χρόνια-Video

How I Became The Bomb – Ulay, Oh

H Καλλιτέχνιδα Μαρίνα Αμπράμοβιτς οργάνωσε και συμμετείχε σε ένα δρώμενο κατά το οποίο, κάθεται απέναντι από έναν ξένο χωρίς να μιλούν καθόλου για ένα λεπτό. Μόλις το λεπτό περάσει, ο ξένος σηκώνεται από το τραπέζι και στην θέση του έρχεται ένας άλλος.

Τριάντα χρόνια πριν, η Μαρίνα είχε εμπλακεί σε μια έντονη ερωτική σχέση με έναν καλλιτέχνη που ονομάζεται Ulay. Ζούσαν σε ένα βαν μαζί και έκαναν παραστάσεις. Όταν αποφάσισαν να χωρίσουν, περπάτησαν το Σινικό Τείχος της Κίνας, και συναντήθηκαν στην μέση. Εκεί αγκαλιάστηκαν για τελευταία φορά… Στην συνέχεια γύρισαν πλάτη και ακολούθησαν αντίθετες κατευθύνσεις…

Δεν είδαν ξανά ο ένας τον άλλον μέχρι την ημέρα που η Μαρίνα πραγματοποιούσε την τελευταία της παράσταση, όπου κάθεται απέναντι από έναν ξένο για ένα λεπτό.

Ο Ulay εμφανίστηκε σαν ξένος.Η Μαρίνα δεν είχε ιδέα ότι ήταν εκεί και δεν είχε καταλάβει ότι ήταν εκείνος μέχρι που σήκωσε το κεφάλι της και άνοιξε τα μάτια της περιμένοντας να δει ένα τυχαίο πρόσωπο. Τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν ο Ulay. Το ισχυρό συναίσθημα που βιώνει την λυγίζει. Ο Ulay αποχωρεί μετά το λεπτό και εκείνη μετά βίας είναι σε θέση να συνεχίσει την απόδοση της….

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s