Οι τζιχαντιστές υποχρεώνουν τις γυναίκες σε επαναφορά της παρθενίας τους

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εκπροσώπου του Ο.Η.Ε Ζαινάμπ Μπανγκούρα,  οι τζιχαντιστές υποχρεώνουν τις «σκλάβες του σεξ» σε αποκατάσταση της παρθενίας τους με ειδική εγχείρηση. 

Το εμπόριο γυναικών με την μορφή σκλαβοπάζαρου αποτελεί καθημερινή δραστηριότητα στο Ισλαμικό κράτος όπου τα κορίτσια γυμνώνονται πριν δώσει το αντίτιμο ο νέος τους ιδιοκτήτης, για να αποδειχθεί η αγνότητά τους.

Πέρα όμως από το γεγονός ότι το Ισλαμικό κράτος έχει καταστήσει τον βασανισμό και τον ευτελισμό των γυναικών βασική αρχή της ύπαρξής του, οι γυναίκες υπόκεινται σε εγχειρήσεις ραφής αναρίθμητες φορές κι αυτό εξαρτάται από το πόσες φορές θα πουληθούν.

Κάθε φορά που μια γυναίκα φτάνει στο σκλαβοπάζαρο, έχει υποστεί την εγχείρηση για να πουληθεί και πάλι «αγνή» στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Στην δημοσιότητα ήρθε πρόσφατα η υπόθεση μιας 20χρονης που έχει υποστεί αλεπάλληλους βιασμούς τα τελευταία 4 χρόνια και έχει χρειαστεί να καθίσει στο χειρουργικό κρεβάτι πάνω από 20 φορές για να αποκατασταθεί η παρθενία της….

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s