Να τι συμβαίνει αν αφήσετε για ώρα ένα παγάκι στο σβέρκο σας

Μπορεί να φαίνεται περιέργο, όμως αν τοποθετήσετε ένα παγάκι στο σβέρκο σας ενώ είστε ξαπλωμένοι μπρούμιτα για λίγα λεπτά, τότε μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας!

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα λεπτά από το χρόνο σας μία φορά στις τρεις μέρες, για να εφαρμόσετε την διαδικασία. Το σημείο αυτό το οποίο αποκαλείται και σημείο πίεσης Feng Fu, φαίνεται να αντιδρά θετικά στην τοποθέτηση του πάγου και να ωθεί τον οργανισμό σε ανανέωση.

Άνθρωποι που το δοκίμασαν για να διαπιστώσουν αν είναι αλήθεια τα όσα λέγονται, δηλώνουν πώς η μέθοδος προσφέρει επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό,καλή διάθεση και ευφορία.

Μέθοδος:

Ξαπλώστε μπρούμιτα και αφήστε ένα παγάκι στο σβέρκο σας ακριβώς κάτω από το σημείο όπου συνδέεται το κρανίο σας με τον λαιμό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να το στερεώσετε με ένα επίδεσμο για να πετύχετε σταθερότητα. Παραμείνετε σε αυτήν την θέση για 20 λεπτά και επαναλάβετε κάθε 3 μέρες.

Εφαρμόστε την μέθοδο, νωρίς το πρωί με το που θα ξυπνήσετε με άδειο στομάχι ή λίγο πριν κοιμηθείτε το βράδυ.

Τι σας προσφέρει;

  • Έντονο αίσθημα ευφορίας, καθώς η διαφορά θερμοκρασίας στο συγκεκριμένο σημείο κάνει τον οργανισμό να παράγει περισσότερες ενδορφίνες
  • Βελτιώνει συνολικά την διάθεση και προσφέρει ενέργεια που σας βοηθά να ανταποκρίνεστε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας κατά την διάρκεια της ημέρας διατηρώντας θετική στάση
  • Μειώνει τους πονοκεφάλους καθώς επίσης και κάθε είδος πόνου από τον οποίο υποφέρει ένας οργανισμός
  • Μπορεί επίσης να βοηθήσει όσους πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις, όσους έχουν προβλήματα με την λειτουργία του θυρεοειδή, τις κοπελες που έχουν ασταθή κύκλο αλλά και όσους αντιμετωπίζουν ελαφρές ψυχικές παθήσεις που δεν είναι κλινικού χαρακτήρα!

 

 

Σίγουρα πάντως δεν χάνουμε τίποτα αν το δοκιμάσουμε αφού παρενέργειες δεν υπάρχουν, κι αν τα όσα υπόσχεται η μέθοδος αληθεύουν τότε μπορούμε να απολαμβάνουμε υγεία και ευεξία εντελώς δωρεάν… Πάντως μέχρι στιγμής όσοι το δοκίμασαν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι κυρίως γιατί νιώθουν πολύ πιο χαρούμενοι σε σχέση με πριν.

Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από:

  • complete-health-and-happiness.com
  • goodmorningcenter.com
  • beautifylmind.com
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s