David Beckham και James Corden σε διαφήμιση εσωρούχων!

Ο David Becham είναι ένα από τα τακτικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες ανδρικών εσωρούχων. Αυτή την φορά συναργάζεται με την D&J αλλά δεν μονοπωλεί το πλάνο όπως τον έχουμε συνηθίσει! Στην ίδια διαφήμιση βλέπουμε και τον James Corden, γνωστό κωμικό ηθοποιό και παρουσιαστή του νυχτερινού talk show, «the late late show».

Το βασικό μήνυμα που θέλησε να περάσει η εταιρεία εσωρούχων είναι ότι δίνει έμφαση στις ανάγκες όλων των ανδρών και προσφέρει την ίδια ποιότητα και άνεση με τα προϊόντα της σε όλους, αφού όλοι οι άνδρες είναι όμορφοι και αξίζουν a class μεταχείρηση.

Μπορεί ο David Becham, να τραβά την προσοχή λόγω της γοητείας του και του κορμιού του, ο James Corden όμως κλέβει την παράσταση με το χιούμορ του και μας κάνει να θέλουμε να βλέπουμε το παρακάτω βίντεο ξανά και ξανά:

Σε δημοσίευσή του ο Corden δήλωσε:

«Ήθελα απλά να πω σε όλους τους άνδρες, που έχουν παχουλές κοιλίτσες που κρέμονται έξω από τα παντελόνια τους, που δεν έχουν καλοσχηματισμένους μύς, που έχουν χαλαρά μπράτσα, που είναι πολύ αδύνατοι, που είναι άνδρες και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που επιβάλλουν τα στερεότυπα της κοινωνίας για το πως είναι ένα ανδρικό σώμα( αυτό ισχύει και για τους trans επίσης), παιδιά είστε όλοι πανέμορφοι και μην ακούτε ότι λέει ο καθένας γιατί είστε όλοι βασιλιάδες!»( πιο συγκεκριμένα ανέφερε την φράση: f@#ing kings)

Μπορεί να θεωρούμε ότι τα στερεότυπα της ομορφιάς «στοιχειώνουν» μόνο τις γυναίκες, στην πραγματικότητα όμως αυτό συμβαίνει και με τους άνδρες οι οποίοι έχουν την τάση να μην εκφράζονται ανοιχτά γι αυτό. Στην πραγματικότητα αισθάνονται και οι ίδιοι άβολα με τον εαυτό τους αλλά και με τον περίγυρό τους γιατί συνεχώς κάνουν συγκρίσεις με τα πρότυπα ομορφιάς που προωθεί η βιομηχανία της μόδας.

Το κάλος, δεν είναι μονόπλευρη έννοια, διαφορετικά θα ήταν πολύ εύκολο και θα το είχαμε όλοι. Ιδιαίτερα με τα μέσα που μας προσφέρει η τεχνολογία και η ιατρική σήμερα. Περιλαμβάνει πολλά πράγματα, σημαντικότερο των οποίων είναι η προσωπικότητα.

Δεν θα διαψεύσω ότι ο πρώτος λόγος προσέγγισης του άλλου, είναι η εμφάνιση. Όταν επέρχεται η γνωριμία όμως, μπορεί ξαφνικά ο άλλος είτε να γίνεται πιο άσχημος στα μάτια ματια μας, είτε πολύ πιο όμορφος, κι αυτό εξαρτάται από τον χαρσκτήρα του.

Σαφώς και όλα παίζουν τον ρόλο τους αν όμως υπήρχαν μόνο δύο επιλογές, κι αν υπήρχαν απέναντι μόνο δύο άνθρωποι που ο πρώτος είναι μόνο εμφανίσιμος, κι ο δεύτερος στερείται εμφάνισης αλλά έχει χαρακτήρα, θα προτιμούσα τον δεύτερο διότι είναι αρκετά έξυπνος και σοφός ώστε να «επενδύσει»  περισσότερο στην ουσία κι όχι απλά σε ένα απλό περιτύλιγμα το οποίο μάλιστα είναι και παροδικό…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s