Ο τρόπος που κοιμάστε με τον σύντροφο «μαρτυρά» τα πάντα για την σχέση σας!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ο τρόπος με τον οποίο κοιμάστε με τον σύντροφο, δίνει πληροφορίες για το πως είστε με τον σύντροφό σας αλλά και πως νιώθετε με την σχέση σας.

Στην έρευνα του πανεπιστημίου Hertfordshire, έλαβαν μέρος πάνω από χίλια ζευγάρια τα οποία μελετήθηκαν κατά την διάρκεια του ύπνου. Όσα ζευγάρια είχαν την τάση να αγγίζονται ή να κοιμούνται αγκαλιά ήταν πολύ χαρούμενοι και με τον σύντροφό τους και γενικότερα με την σχέση τους, σε ποσοστό που αγγίζει το 94%.

Αντίθετα τα ζευγάρια που είχαν μικρή απόσταση μεταξύ τους ήταν ευχαριστημένοι με την σχέση και τον σύντροφο αλλά ήθελαν κάτι παραπάνω για να νιώσουν ολοκληρωμένοι.. Όσα ζευγάρια είχαν αρκετά μεγάλη απόσταση μεταξύ τους στο κρεββάτι αντιμετώπιζαν προβλήματα επικοινωνίας και δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένα με την ερωτική τους σχέση.

Ο καθηγητής Richard Wiseman, δήλωσε ότι κατά την διάρκεια του ύπνου που ο οργανισμός είναι χαλαρός και το άτομο δεν έχει επαφή με το συνειδητό, είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς από την κινησιολογία αλλά και το πόσο άνετος είναι ο ύπνος με τον σύντροφο, πόσο ευχαριστημένο είναι το άτομο με την σχέση του.

Προσέθεσε επίσης, ότι αν στην σχέση υπάρχουν ζητήματα και δεν υπάρχει επικοινωνία για να επιλυθούν, τα ζευγάρια μπορούν να προσπαθούν όταν πέφτουν για ύπνο να αγκαλιάζονται και να έχουν επαφή διότι κάτι τέτοιο βελτιώνει την διάθεση, σπάει τον πάγο και οδηγεί σε βελτίωση των σχέσεων του ζευγαριού αλλά και πρόσφορο έδαφος για να φτιάξουν ότι έχει χαλάσει.

Συνεπώς αν μετά από μια μικρή διαφωνία ετοιμάζεστε να πέσετε για ύπνο με τον σύντροφο, μην γυρνάτεβ πλάτη, αφήστε λίγη ώρα να φύγει η ένταση και κάντε μια μικρή κίνηση να τον αγκαλιάσετε για να φτιάξετε τα πράγματα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s